vlastne znacky 04

Keď navrhujeme či vylepšujeme ktorýkoľvek z tisícok produktov našich vlastných značiek, postup je vždy rovnaký: kvalita – chuť – cena.

Príbeh značky Mäsiarova čerstvá porcia

Stehienko či prsíčko? Nech už plánujete pripravovať čokoľvek, v Lidli si môžete byť každý deň istí, že kupujete 100 % čerstvé mäso. Teraz vám povieme, viac o jeho pôvode a tiež, prečo ho balíme do vaničiek.

Prvá je vždy KVALITA

Na našich pultoch nájdete iba mäso z kontrolovaných chovov od overených dodávateľov. Môžete si byť istí jeho kvalitou i pôvodom, ktorý ľahko odčítate z každého obalu. Všetko naše mäso pozorne kontrolujeme a pravidelne testujeme, tak, aby sa na váš stôl dostala skutočná čerstvá porcia priamo od mäsiara, ktorej sa okrem vás nikto nedotkol.

CHUŤ

Na chuť a kvalitu mäsa majú asi najvýraznejší vplyv podmienky, v akých zvieratá žijú, a jeho čerstvosť. Pri transporte aj manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Balenie v ochrannej atmosfére (vaničke) zabezpečuje optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľov až k zákazníkom.

Potom, áno až potom, príde na rad CENA

Prekvapení? Veru, je to tak. Až keď sme úplne spokojní s kvalitou a chuťou navrhujeme najvýhodnejšiu cenu. S výrobcami dávame hlavy dokopy a hľadáme riešenia, ako vám priniesť výrobky vlastných značiek overenej kvality za super Lidl ceny.

Mäsiarovu čerstvú porciu dodávame na naše pulty vo veľkých množstvách a máme pod kontrolou nielen chov, ale aj spracovanie, logistiku a všetky súvisiace procesy. Vďaka tomu sa nám darí nastavovať naše ceny tak, aby si kvalitnú Mäsiarovu čerstvú porciu mohol dovoliť každý.