TRADIČNÁ RECEPTÚRA, KVALITNÉ A POCTIVÉ PRÍRODNÉ SUROVINY Vedeli ste, že aj taký bežný pekárenský výrobok ako rožok obsahuje viacero emulgátorov a iných pridaných látok, ľudovo nazývaných „éčka“? U nás ich však už nenájdete! V spolupráci s našimi dodávateľmi sme dokázali, že sa to dá aj inak. Ako prvý reťazec na Slovensku ponúkame vo všetkých predajniach bezéčkové rožky!
DREVORUBAČSKÝ CHLIEB
Chrumkavé pečivo, ktoré obsahuje vysoký podiel rastlinných proteínov, nenasýtených mastných kyselín, minerálnych solí a vitamínov. Dôvodom je unikátna zmes zo semien ľanu, sóje, sezamu, slnečnice, jačmeňa a pšenice.
PŠENIČNO-RAŽNÝ CHLIEB
Tradičná receptúra bez pridania droždia s celkovou dobou prípravy 33 hodín. Chlieb sa vyrába len z 5. prísad. Základnými surovinami sú pšeničná a ražná múka a repkový olej, ktorý obsahuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, ktoré sú známe svojimi blahodarnými účinkami pre zdravie. Bez pridania konzervačných prísad, aditív, stabilizátorov a regulátorov chuti.
LÁMANKOVÝ CHLIEB
Viaczrnný chlieb s obsahom ľanu, pšeničnej trhanky, sušených zemiakových vločiek, slnečnice, ražnej lámanky, sladu, ovsených vločiek a sezamu. Prirodzene vysoký obsah vlákniny znižuje riziko výskytu kardiovaskulárnych chorôb. Slúži aj ako prevencia pre výskyt rakoviny hrubého čreva a pozitívne reguluje hladinu cukru v krvi.
CMAROVÝ CHLIEB
Návrat k tradičnej výrobe domáceho chleba, za pomoci moderných surovín a technológií, ktoré pomôžu predĺžiť čerstvosť, trvanlivosť a vylepšia chuť.
VIACZRNNÝ CHLIEB
Chlieb má pevnú štruktúru a jemne kyslú chuť, ktorú sa podarilo dosiahnuť pridaním ražného kvásku. Kôrka je tvrdá, ale nie hrubá. Vnútro chleba obsahuje veľké množstvo ľanových, slnečnicových, sezamových a makových semienok, vďaka ktorým ostáva dlhšie čerstvý.
KAIZERKA
Podľa tradičnej receptúry bez pridania konzervačných prísad, aditív, stabilizátorov a regulátorov chuti.
FITNESS ŽEMĽA
Vyrobená z pšeničnej a ražnej múky, slnečnicových semiačok, sóje a ľanových semiačok, vďaka čomu má táto žemľa nezameniteľnú a charakteristickú chuť i arómu.
KAIZERKA ŠPECIÁL
Obľúbené pečivo s chrumkavou kôrkou a typickou ražbou na povrchu. Je sypaná ľanovými a sezamovými semienkami.
CEREÁLNA KAIZERKA
S vysokým obsahom vlákniny. Cesto obsahuje 10% zmes tvorenú z ľanových, sezamových, slnečnicových semien a sójových bôbov, vďaka čomu má kaizerka blahodárne účinky na zdravie. Povrch je posypaný ľanovými a sezamovými semienkami.
FRANCÚZSKA BAGETA
Svetlá bageta v klasickom francúzskom štýle s jemnou striedkou a pravidelnými menšími pórmi. Zlatá chrumkavá kôrka je na povrchu ozdobená šikmými rezmi.
KORNBAGETA
Tmavá viaczrnná bageta s cereáliami a semienkami. Na povrchu bohato posypaná ovsenými vločkami, ľanovými semienkami a sezamom.
OŠKVARKOVÝ PAGÁČ
Typický maďarský produkt s obsahom oškvarkov 13%. Korenený, dochutený tradičnými maďarskými koreninami.
PĽUNDROVÝ ROŽOK S ORECHOVOU NÁPLŇOU
Z jemného, tukom prekladaného cesta, s výnimočnou náplňou z vlašských orechov, na povrchu je posypaný jemným cukrom.
ČOKOLÁDOVÁ ROLKA
Chrumkavé cesto plnené dvomi tyčinkami lahodnej a krémovej čokolády.